Weekendophold Skagen

Ankerhus

Ankerhus er perfekt til et weekendophold Skagen. Med den centrale placering lige midt i byen danner Ankerhus rammen om dit weekendophold Skagen.

Du vil hurtigt opdage, at Ankerhus er det perfekte udgangspunkt for din ferie. Dette er der imidlertid flere grunde til.

Først og fremmest, så ligger både midtbyen og havnen lige udenfor døren. Det vil sige at du har mange hyggelige spisesteder og velassorterede butikker at vælge imellem.

Du bor nemlig lige midt i byens hjerte og kan dermed træde lige ud i de hyggelige gågader. Selvom midtbyen har sin charme, så må du dog ikke glemme havnen.

Skagen startede som et lille fiskerleje. Dermed ligger fiskeriet i hele byens DNA. Havnen er derfor, sammen med turismen, livsnerven for hele byen.

På havnen finder du både store fabrikker, fascinerende krydstogtskibe i sommerhalvåret og den hyggeligste lystbådehavn.

Her kan du slå dig ned på en af de hyggelige fiskerestauranter og nyde udsigten over marinaen og de mange forskelligartede både.

Kom tæt på naturen med weekendophold Skagen

Naturen omkring Skagen er helt speciel og må bare opleves. Når du er på weekendophold Skagen kan det være svært at nå det hele.

En tur på Grenen er dog en helt unik oplevelse som i ikke bør misse. Her kan du stå med fødderne i hvert sit hav. Det er nemlig her at de to have, Skagerrak og Kattegat mødes.

En tur til Den Tilsandede Kirke og Råbjerg Mile er også et besøg værd. Her oplever du hvordan vores natur på en og samme tid kan være barsk og smuk.

Efter at have oplevet naturen på tætteste hold kan i med fordel fordybe jer i Skagensmalerne. De brugte nemlig ofte det unikke lys og naturen til at male de smukkeste malerier.

Skagens Kunstmuseer er dermed også et oplagt stop i løbet af dit weekendophold Skagen.

Ønsker du at booke et ophold i en af vores ferielejligheder, eller har du spørgsmål? I så fald skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon: +45 27 11 40 07 eller mail: info@ankerhus.dk

Ankerhus

Velkommen til Ankerhus, hvor komfort er i fokus. Her venter smukke værelsespræsentationer, enkle booking- og reservationsmuligheder samt meget mere.
Trustpilot

Kontakt

A: Kappelborgvej 18, 9990 Skagen
T: +45 2499 3949
E:  info@ankerhus-as.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.

Facebook Ankerhus