Overnatning Skagen

Ankerhus

Hvis du søger overnatning Skagen, så er du havnet det rette sted. Hos os er du og dem du holder af sikret en god overnatning Skagen.

Ankerhus ligger placeret lige midt i hjertet af Skagen. Her har du den pulserende by og havn lige udenfor døren. Det er med andre ord det perfekte udgangspunkt for jeres ferie i Skagen.

I Skagen finder du oplevelser for alle aldre og således også for hele familien. Du kan således både tage til Skagen som par, en flok venner eller som en familie. Det er egentligt kun fantasien som sætter grænser.

I Skagen er der nemlig alt lige fra minigolf, padel tennis og bowling til fascinerende kunst, natur og gastronomi. byen har således også noget at byde på for alle sanserne.

Skagen er stedet hvor du kan trække stikket fra hverdagen og lade batterierne op. Især en tur ud i vores fantastiske natur er ren nydelse for både sjæl og krop.

Netop natur er der heldigvis meget af i området omkring Skagen. Tag en tur til Den Tilsandede Kirke eller Råbjerg mile hvor du kan fornemme naturens kræfter på en hel ny måde.

Snyd heller ikke dig selv for en tur på Grenen. En tur ud til det punkt hvor Skagerrak og Kattegat mødes og havenes bølger bruser ind mod hinanden.

Meget mere end bare overnatning Skagen

Efter en dejlig dag ude i naturen, på stranden eller i kunstnernes verden er det tid til at få noget i maven. Også her brillierer Skagen.

Der er nemlig et utal af muligheder. Dette gælder både dig som sætter pris på et almindeligt godt måltid mad og dig som er mere til gourmet. Skagen har nemlig det hele.

Som gammelt fiskerleje og nu om dage som Danmarks største fiskerihavn er der et naturligt fokus på fisk og skaldyr. Dette betyder dog på ingen måde at du ikke finder møre bøffer, sushi og gode italienske restauranter.

Mulighederne er mange når du tager en overnatning Skagen hos Ankerhus.

Ønsker du at booke et ophold i en af vores ferielejligheder, eller har du spørgsmål? I så fald skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon: +45 27 11 40 07 eller mail: info@ankerhus.dk

Ankerhus

Velkommen til Ankerhus, hvor komfort er i fokus. Her venter smukke værelsespræsentationer, enkle booking- og reservationsmuligheder samt meget mere.
Trustpilot

Kontakt

A: Kappelborgvej 18, 9990 Skagen
T: +45 2499 3949
E:  info@ankerhus-as.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.

Facebook Ankerhus