Ferielejlighed Skagen – Bo i centrum af byen

Ankerhus

Hvis du søger efter en ferielejlighed Skagen, så er du kommet til det helt rette sted. Når du bor i Ankerhus er du sikret en ferielejlighed Skagen med central beliggenhed.

Ankerhus er nemlig placeret lige midt i centrum. Byens gågader samt havnen ligger lige udenfor døren og den fantastiske natur er kun en kort gå- eller cykeltur væk.

Hos os får du dermed en helt unik placering som ikke fås mange andre steder i byen.

Med det gode udgangspunkt for jeres ferie på plads, er det bare med at koble af fra hverdagens stress og jag.

I kan med fordel tage ud i den fascinerende natur som omgiver hele byen. Her er der tid og ro til fordybelse, afslapning og samvær med dem du holder af.

Der er så mange naturperler omkring Skagen, at det kan være svært at vælge. I må dog ikke snyde jer selv for en tur på Grenen hvor de to have mødes. Dét at stå med et ben plantet i hvert sit hav er en helt speciel og forunderlig oplevelse.

Drag eventuelt videre til Det grå fyr. Fra tårnets top kan i se hele Skagen Odde og ofte helt til Sæby. Herefter kan i tage videre via Vippefyret og ned gennem hyggelige Østerby inden i igen rammer midtbyen.

Ferielejlighed Skagen i byens hjerte

Ankerhus ligger helt ideelt for jer som ønsker at udnytte byen. Der er massevis af spisesteder lige udenfor døren og endnu flere butikker at shoppe løs i.

I Skagen finder du et bredt udvalg af restauranter og caféer. Du finder alt lige fra familierestauranter til gourmet køkkener. Der er således noget for en hver smag og lyst i Skagen.

En sidste ting som du absolut ikke må gå glip af når du besøger er Skagensmalernes kunst. Her venter der fascinerende scenarier og gribende historier i lange baner.

Kobl af med et ophold i en ferielejlighed Skagen med dem du holder af.

Ønsker du at booke et ophold i en af vores ferielejligheder, eller har du spørgsmål? I så fald skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon: +45 27 11 40 07 eller mail: info@ankerhus.dk

Ankerhus

Velkommen til Ankerhus, hvor komfort er i fokus. Her venter smukke værelsespræsentationer, enkle booking- og reservationsmuligheder samt meget mere.
Trustpilot

Kontakt

A: Kappelborgvej 18, 9990 Skagen
T: +45 2499 3949
E:  info@ankerhus-as.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.

Facebook Ankerhus