Feriebolig Skagen

Ankerhus

Hvis du søger efter en feriebolig Skagen, så er du havnet på den helt rette side. Ankerhus tilbyder en moderne feriebolig Skagen.

Når du vælger at bo hos os i Ankerhus, så er du samtidig sikret en central beliggenhed. Her bor du nemlig lige i hjertet af byen.

Du har således en pulserende midtby lige udenfor døren. Få skridt fra hoveddøren har du et væld af butikker og restauranter at vælge imellem.

Når det kommer til byens butikker og restauranter, så er der altid noget for en hver smag i Skagen. Af butikker er vi beriget af mange specialbutikker kombineret med flere kædebutikker.

Således kan du ikke alene opgradere garderoben her i byen. Du kan nemlig også købe en souvenir med hjem i form af et kunstværk eller måske et smukt smykke.

Af restauranter har Skagen ligeledes noget for en hver smag og en hver økonomi. Der er ganske almindelige familierestauranter, gourmet køkkener og endnu flere steder midt imellem.

Du finder naturligvis et godt og velsmagende udvalg af fisk og skaldyr. Hvis det ikke lige er din smag skal du dog ikke gå sulten i seng. Du kan nemlig ligeledes få fænomenale pizzaer, møre bøffer, sushi og meget andet.

Feriebolig Skagen med nem adgang til havnemiljø og naturen

I Skagen er der heldigvis aldrig langt til den nærmeste natur. Eksempelvis ligger Sønderstrand lige nede af vejen og Grenen nås nemt med en kort cykeltur.

Når du lejer en feriebolig Skagen hos Ankerhus, så er det klart nemmest at komme rundt til fods eller på cykel. Især om sommeren er det både nemmest og rarest at komme rundt omkring på den måde.

På den måde er du også endnu mere i ét med byen og naturen. Du kommer ganske enkelt endnu længere ned i gear og kan nyde samværet med dem du holder af i endnu højere grad.

Ønsker du at booke et ophold i en af vores ferielejligheder, eller har du spørgsmål? I så fald skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon: +45 27 11 40 07 eller mail: info@ankerhus.dk

Ankerhus

Velkommen til Ankerhus, hvor komfort er i fokus. Her venter smukke værelsespræsentationer, enkle booking- og reservationsmuligheder samt meget mere.
Trustpilot

Kontakt

A: Kappelborgvej 18, 9990 Skagen
T: +45 2499 3949
E:  info@ankerhus-as.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.

Facebook Ankerhus