Ferie i Skagen hele året

Ankerhus

Ferie i Skagen er skønt hele året rundt. Når du holder din ferie i Skagen, er du ikke bare tæt på kulturelle og kulinariske oplevelser. Naturen ligger nemlig ligeledes lige udenfor døren.

Her højt mod nord finder du oplevelser for en hver smag. Apropos smag, så har Skagen et utal af gode cafeer og restauranter.

Om du er til store gastronomiske oplevelser eller bare sætter pris på helt almindelig god mad, så skal du ikke lede længe i Skagen

Skagen er naturligvis mest af alt kendt for Skagensmalerne samt for den unikke natur som omgiver byen.

På byens museer kan du dykke ned i den smukke kunst. Desuden har du også muligheden for at blive klogere på hvordan man levede i Skagen i gamle dage.

Hvad naturen angår, så skal du aldrig bevæge dig særligt langt i Skagen for at komme ud til den.

Når I er på ferie i Skagen, må du ikke gå glip af en tur på Grenen. Her mødes de to have – Skagerrak og Kattegat og slår bølgerne mod hinanden. Du kan faktisk stå med fødderne plantet i hvert sit hav.

Hvis I er mere til at se det hele lidt fra fugleperspektiv, så kan en tur i Det Grå Fyr anbefales. Her har i en uovertruffen udsigt over hele Skagen Odde. På de gode dage kan du endda se så langt som til Frederikshavn og Sæby.

Sidst men ikke mindst er der naturligvis Den Tilsandede Kirke samt Råbjerg Mile. Begge steder kan man virkelig fornemme sandet og vindens kræfter.

Bo centralt på din ferie i Skagen

Når du vælger at bo i Ankerhus under din ferie i Skagen, så bor du helt perfekt. Her bor du nemlig i hjertet af Skagen. Du har bogstaveligt talt både havnen og Skagens gågader lige udenfor døren.

Således er Ankerhus det perfekte udgangspunkt for din ferie i Skagen.

Herfra kommer du både nemt og bekvemt rundt til resten af byen, samt ud for at nyde den skønne natur.

Ønsker du at booke et ophold i en af vores ferielejligheder, eller har du spørgsmål? I så fald skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon: +45 27 11 40 07 eller mail: info@ankerhus.dk

Ankerhus

Velkommen til Ankerhus, hvor komfort er i fokus. Her venter smukke værelsespræsentationer, enkle booking- og reservationsmuligheder samt meget mere.
Trustpilot

Kontakt

A: Kappelborgvej 18, 9990 Skagen
T: +45 2499 3949
E:  info@ankerhus-as.dk

Booking

Se priser - ledige datoer - og book dit ophold HER.

Følg os

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret.

Facebook Ankerhus